Complete Beveiligingsoplossingen

Camera's, Intercoms & Toegangscontrole.

In onze showroom presenteren wij een scala aan beveiligingsproducten, waaronder camera's, intercomsystemen en geavanceerde toegangscontroleoplossingen. Hier kunt u de meest gangbare producten bekijken die wij inzetten voor onze installaties.

Onze deskundigen staan klaar om u te begeleiden bij het begrijpen van de nuances tussen verschillende producten en merken. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze die past bij uw unieke situatie.

Dankzij speciale applicaties (apps) is het zelfs mogelijk om de camerabeelden rechtstreeks op uw smartphone of tablet te bekijken. Wij kunnen u deze functionaliteit in realtime demonstreren, en u kunt het ook zelf ervaren.

Maak een afspraak
Beveiliging

Camera's, Intercom & Toegang.

In onze showroom hebben we de meest voorkomende producten hangen die wij gebruiken voor onze installaties.

Wij kunnen u uitleggen waar de voordelen en nadelen tussen producten liggen en helpen met de beste keuze maken voor uw situatie.

Met speciale applicaties (apps) kunt u de beelden zelfs eenvoudig live op uw smartphone of tablet ontvangen. Dit kunnen wij ook direct live aan u laten zien, zelf kunt u dit ook proberen.

Maak een afspraak
Complete Beveiligingsoplossingen

Inbraaksysteem in de Showroom!

Bij ons in de showroom vindt u ook een uitgebreide collectie inbraakbeveiligingsproducten. Bovendien gebruiken we hetzelfde systeem voor onze eigen locatie, waardoor we u een live demonstratie kunnen geven van de functionaliteit en mogelijkheden van dit systeem.

Dit is een uitstekende gelegenheid als u de producten graag wilt bekijken voordat u een beslissing neemt over iets wat u nog niet fysiek heeft gezien!

Een afspraak maken
Integratie

Sluit goed aan!

Het bedrijfsnetwerk zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar kunnen communiceren. PC’s, laptops, telecom, camera’s, printers en modems staan allemaal in contact met elkaar. Onze netwerkbeheerders zorgen voor een goed ontwerp en onderhouden dit vervolgens proactief. Zo zijn gebruikers altijd verzekerd van de maximale gebruiksvriendelijk- en veiligheid.

Efficiëntie en veiligheid gaan bij ons hand-in-hand. Daarom zorgen we ervoor dat netwerken ook beschermd zijn tegen malware, virussen en hackers. En dit doen we natuurlijk op de achtergrond.

Offerte aanvragen